Jinzhou Investment Casting Foundry

Over jinzhou

Jinzhou Investment Casting Foundry is opgericht in 2011. Zowel ons management als onze ingenieurs hebben al jarenlang ervaring met de productie van gietstukken. Onze gieterij is gevestigd in China.

Offerte aanvragen

Vanuit ons kantoor in Amersfoort, Nederland, bedienen we onze klanten in Europa. En regelen we de logistiek, administratie en communicatie. Zo verzekeren we onze klanten van de beste service en de kortste levertijd.

 • Een korter besluitvormingsproces
 • Geen vertragingen in de overdracht van informatie
 • Levering van proefstukken binnen 8 weken, Voor Rapid Prototyping is de levertijd zelfs maar een week of 4
 • Efficiënte logistiek
 • Lagere kosten

Direct contact met Jinzhou

Omdat wij geen handelskantoor zijn, koopt u rechtstreeks bij de bron. Alle producten komen uit onze eigen fabriek, ideaal gelegen dicht bij de haven van Shanghai. En dicht bij de lokale luchthaven, 250 kilometer ten noorden van Shanghai, in de provincie Jiangsu. Dankzij onze onafhankelijkheid van andere partijen kunnen we snel leveren. En heeft u direct contact met de fabrikant. Dit resulteert in:

Ecologisch en sociaal verantwoord produceren

Jinzhou staat voor precisiegietwerk van hoge kwaliteit en voelt zich verantwoordelijk voor onze leefwereld. Wij produceren daarom ecologisch en sociaal verantwoord. Vanaf het moment dat we de fabriek in China lieten ontwerpen, hielden we daar dan ook al rekening mee. Deze is gebouwd volgens de eisen van nu. Er is veel geïnvesteerd om de CO2-uitstoot te verminderen.

Onze duurzame maatregelen

 • Op het dak van onze gieterij liggen zonnepanelen waarmee we gedeeltelijk onze eigen energie opwekken.
 • We maken, waar dat kan, gebruik van duurzame, milieuvriendelijke giettechnieken.
 • Natuurlijke hulpbronnen worden op verantwoorde wijze beheerd en we streven ernaar om afval en inefficiënte productieprocessen te verminderen. Beter voor het milieu! En fijne bijkomstigheid is dat we zo de kosten maximaal verlagen.
 • Bovendien beperken we onze logistieke bewegingen door kleine series te combineren met de levering van grote series.
Meer over onze werkwijze

Investeren
in medewerkers

Samen met onze ruim 70 medewerkers streven we ernaar onze voetafdruk zo klein mogelijk te maken. Daarom investeren we in communicatie, samenwerking en trainingen op locatie. Alle managers in China hebben bijvoorbeeld een training in de Engelse taal gevolgd. Onze medewerkers in Nederland spreken vloeiend Engels, Duits, Frans, Spaans en Nederlands.

Onze
certificeringen:

Omdat wij staan voor kwaliteit, voldoen we uiteraard aan de internationale maatstaven. Met deze certificeringen:

 • ISO 9001
 • PED-certificaat
 • Chinees Milieucertificaat van Jiangsu Environmental Inspection Bureau

Jinzhou zoekt
handelsagenten

Wij werken ook samen met handelsagenten. Bijvoorbeeld als het gaat om de distributie van kleine series gietwerk. Bent u ook actief in onze branches? En is uw werkgebied Duitsland, Frankrijk of elders in Europa? Wij zijn op zoek naar betrouwbare samenwerkingspartners waarmee we een langdurige relatie kunnen opbouwen. Interesse? Neem contact op met Sandra Korporaal via sales@jinzhoufoundry.com.